Yamato

Yamato, me një vendndodhje strategjike në zonat më të frekuentuara të kryeqytetit, solli për herë të parë kuzhinën japoneze në Tiranë.
Duke pasur cilësinë dhe standardin si fjalë kyçe të punës së tij, Yamato ruan gjithmonë emrin e mirë dhe klientelën e përzgjedhur në dy restorantet e tij në zemër të Tiranës.

Yamato QTU

  • Qendra Tregtare QTU, Kati Dyte, Kashar, Tirane
  • E Hënë - E Premte 12:00 PM - 11:00 PM
  • 355694050098

Yamato TEG

  • Qendra Tregtare TEG, Niveli -2, Brenda Hipermarket SPAR
  • E Hënë - E Premte 12:00 PM - 11:00 PM

Yamato Drymades

  • Qendra Tregtare QTU, Kati Dyte, Kashar, Tirane
  • E Hënë - E Premte 12:00 PM - 11:00 PM

Vila Yamato

  • Rr. Papa Gjon Pali II, Tirane
  • E Hënë - E Premte 12:00 PM - 11:00 PM
  • +355694004001
Kontakt

Për çdo pyetje, ju lutem na kontaktoni