Ulliri

Ulliri frymëzuar nga pasioni për të sjellë gjithmonë risi! Përvoja disa vjeçare në industrinë e shërbimeve, na ndihmon të punojmë mbi një koncept të ri inovator, duke ndërthurur elemente të traditës dhe modernes, për t’i rikthyer me një frymë të re në restorantet Ulliri. Gjithçka është zgjedhur me dashuri dhe përkushtim, për të ofruar eksperiencën më të mirë të kuzhinës në restorantet tona. Pasioni për punën që bëjmë na frymëzon të shërbejmë çdo ditë me standard dhe përkushtim.

Ulliri Qendër

  • Sheshi Austria, Tirane
  • E Hënë - E Premte 9:00 AM - 11:00 PM
  • 355686999999

Ulliri TEG

  • Farke, Lunder, Njesia R2, Niveli 0, Qendra Tregtare TEG
  • E Hënë - E Premte 9:00 AM - 11:00 PM
  • 355686999999

Ulliri Palasë

  • Plazhi Palases, Green Coast Resort & Rezidence
  • E Hënë - E Premte 9:00 AM - 11:00 PM
  • 355686999999
Kontakt

Për çdo pyetje, ju lutem na kontaktoni