NONA Plot Me Gjona

NONA Plot Me Gjona është një koncept i vetë-shërbimit në kategorinë e ushqimit, i vendosur në qendrat tregtare më të mëdha në Shqipëri, TEG dhe Toptani. Njësitë janë të ndryshme por të disponueshme për çdo lloj rasti, fal ambientit të tyre modular. Delivery i kësaj njësie është i disponueshëm në çdo kohë të ditës.

NONA Plot Me Gjona QTU

  • Qendra Tregtare QTU
  • E Hënë - E Dielë 8:00 - 20:00

NONA Plot Me Gjona TEG

  • Qendra Tregtare TEG, Kati 1, Zyra 1, Farkë, Lundër, Tiranë, Shqipëri
  • E Hënë – E Premte 10:00 – 22:00
  • E Shtunë – E Dielë 09:00 – 22:00
Kontakt

Për çdo pyetje, ju lutem na kontaktoni