Koko

Koko është një kafene dhe pastiçeri, pozicionuar në qendrat tregtare më të njohura në Shqipëri TEG dhe QTU. Duke sjelllë për klientët produktet më të mira të ëmbelsirave dhe shumë specialiteteve të tjera. Koko është tashmë një nga destinacionet e preferuara për të konsumuar kafe dhe për të shijuar ëmblsirat më të shijshme.

Koko QTU

  • Qendra Tregtare QTU, Kati Dyte, Kashar, Tirane
  • E Hënë - E Premte 9:00 AM - 9:00 PM

Koko TEG

  • Qendra Tregtare TEG, Kati Pare, Tirane
  • E Hënë - E Premte 9:00 AM - 9:00 PM
Kontakt

Për çdo pyetje, ju lutem na kontaktoni