Lavazza Coffee Shops

Lavazza Coffee Shops ndodhen në qendrat tregtare më të mëdha në Shqipëri, TEG dhe QTU, duke ofruar shijen italiane të kafesë. Kafenetë Lavazza sigurojnë një atmosferë të ngrohtë, mikpritje tipike italiane si dhe shërbejnë kafenë më të mirë në të gjitha format e saj. Klientët zgjedhin çdo ditë mes variacioneve të shumta të kafesë së ftohtë ose të ngrohtë duke shijuar një pushim relaksues vetëm ose mes miqve.

Lavazza QTU

  • Qendra Tregtare QTU, Kati Zero, Kashar, Tirane

Lavazza TEG

  • Qendra Tregtare TEG, Niveli -2, Perbri Parkimit
  • 355694081903

Lavazza -2

  • Qendra Tregtare TEG, Niveli -2
  • 355694081903
Kontakt

Për çdo pyetje, ju lutem na kontaktoni